GRATIS MDR WORKSHOP 

 

Max 10 deltagere - og det er først til mølle. Så skynd dig tilmelde dig denne dag. 

 

FABRIKANTER d. 13. juli 2021

IMPORTØRER d. 14. juli 2021

DISTRIBUTØRER d. 15. juli 2021 

 

Programmet vil se således ud:

08.30 - 09.00 - Ankomst og morgenmad

09.00 - 1 2.00 - Workshop (se agenda nedenfor)

1 2.00 - 1 3.00 - Frokost

1 3.00 - 1 4.00 - Mulighed for at netværke eller stille os          supplerende spørgsmål

 

Reservér din plads allerede nu

Kun 10 pladser og først til mølle

Event billet - FABRIKANTER

GRATIS
Event billet - IMPORTØRER

GRATIS
Event billet - DISTRIBUTØRER

GRATIS

Introduktion

Selve workshoppen vil som udgangspunkt have følgende plan: 

09.00 - 10.00 Velkommen/præsentation af QA MED Solutions og introduktion til Forordningen for medicinsk udstyr - MDR

10.00-11.00 Præsentation af forpligtelser – stil gerne spørgsmål. Vi vil komme med ideer til, hvordan i bedst kommer videre fra der, hvor I er nu

11.00-12.00 Udfordringer – her må I gerne forberede nogle af de udfordringer i står i nu, og som I kan dele med andre, og har lyst til at få lidt sparring på. Ellers vil vi komme med forskellige cases og forslag til, hvordan de løses.

Vi glæder os til en spændende dag i selskab med jer.

 

Workshoppen er GRATIS

Tilmelding er bindende og der er et udeblivelsesgebyr på DKK 500 ex.moms

For at du kan få mest muligt ud af workshoppen, skal du vælge den rolle du vil deltage med


Vær opmærksom på, at du kan have flere roller. Kig nedenfor hvis du er i tvivl om hvilken workshop du skal tilmelde dig eller find ud af det på vores hjemmeside www.qamedsolutions.com

MDR WORKSHOP for dig, der

er FABRIKANT, DISTRIBUTØR eller IMPORTØR og gerne vil have et overblik, over hvad der skal til, for at du kan komme i gang med at opbygge den dokumentation, du har brug for, når du skal overholde kravene i Forordningen for Medicinsk udstyr. 

 

FABRIKANT

Fremstiller du, nyistandsætter du eller får du udstyr designet og markedsfører du det pågældende udstyr i eget navn eller under dit eget varemærke? Hvis du kan svare JA til det, så er du FABRIKANT

 

IMPORTØR

Køber du medicinsk udstyr fra 3. land og bringer det i omsætning på EU markedet under fabrikantens navn?  Kan du svare JA til det, så er du IMPORTØR.    

 

DISTRIBUTØR

Køber du udelukkende medicinsk udstyr indenfor EU og gør produktet tilgængeligt på markedet? Kan du svare JA til det og samtidigt svare NEJ til spørgsmålene under fabrikant og importør, så er du DISTRIBUTØR

What my students are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Name of client


"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non ligula non nisl scelerisque vulputate eu vitae dolor. "

Name of client


"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non ligula non nisl scelerisque vulputate eu vitae dolor. "

Name of client


"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam non ligula non nisl scelerisque vulputate eu vitae dolor. "

Glæder mig til at møde dig!

Det er efterhånden ved at nærme sig 30 år i branchen for mig. Jeg er grundlægger af Glove inSite og QA Med Solutions og jeg hedder Rikke Nygaard.


"Allerede under uddannelsen til laborant, sad jeg allerede og udadbejdede teknisk dokumentation i min fars firma. Jeg har med til at opbygge kvalitetsledelssystemer i virksomeheder, der ikke ønskede certificering, men havde brug for systemet og også hos virksomheder, der selv ønskede at blive certificerede"

Det vil primært mig der leverer oplæg på workshoppen, men du vil også stifte bekendtskab med mine uundværlige projektkonsulenter Jutta Kaiser og Heidi Munksgaard. 

Hvis du vil vide mere om os, så kan du klikke herunder.

Read More >

Instagram